ÁSZF

 1. Webáruház adatai:

A www.giorgi.hu webáruház üzemeltetője a Gastro Giorgi Kft.

 • Székhely: 8230 Balatonfüred, Zrínyi Miklós u. 5.
 • Adószám: 25429459-2-19
 • Cégjegyzék szám: 19-09-518167
 • Bejegyző hatóság: Fővárosi Cégbíróság
 • Ügyfélszolgálat: 87/342342
 • e-mail: giorgipizzeria91@gmail.com
 1. Az elektronikus szerződéskötés lépései

2.1. Regisztráció a www.giorgi.hu webáruházba. A Megrendelő köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.

2.2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót és a csomagolást. A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

2.3. Belépés a pénztárhoz, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése. A minimális rendelési érték 2500 Ft.

2.4. A Gastro Giorgi Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Gastro Giorgi Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a  87/342-326-os ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

2.5. A megrendelt termék(ek)et futár által történő kiszállítással adjuk át. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel, bankkártyával, vagy SZÉP kártyával való fizetésre van lehetőség. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 60 percen belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást.

2.6. Étel házhozszállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított 5 percen belül 87/342-326-os ügyfélszolgálati telefonszámon jelzi.

2.7. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

 • a „Kosár” tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
 • a személyes adatok bármikor változtathatóak.

2.8. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Gastro Giorgi Kft nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

2.9. Alkohol tartalmú termék házhozszállítása esetén a Gastro Giorgi Kft. megbízásából kiszállító futár az átadás előtt jogosult ellenőrzi az átvevő személy életkorát. Ennek lehetetlensége esetén vagy amennyiben az átvevő személy életkora nem éri el a 18. életévet akkor az alkohol tartalmú terméket a Gastro Giorgi Kft. megbízottja nem adja át.

 1. Problémák, reklamáció, panaszkezelés

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

 • telefonon: 87/342-326
 • email: giorgipizza91@gmail.com

Felügyeleti szervek:

 • Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság – 1088 Budapest, József krt. 6.
 • Veszprémi Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési,Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási FőosztályFogyasztóvédelmi Osztály 8200 Veszprém, Mindszenty József u. 3-5.
 • Veszprém Veszprém Vármegyei Békéltető Testület – 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: 220